Orangeri av Byggkompaniet

Orangeri av Byggkompaniet

Funderar du på något speciellt till höst/vintersäsongen och vill utöka din tomt med något som både är estetiskt tilltalande och praktiskt för dig och din växtodling? Då rekommenderar vi på webtips att du kikar in orangeri, som exempelvis Byggkompaniet i Göteborg är riktiga fenor på.

Dagens rekommendation kanske inte sitter väl med alla som läser här, men vi på webtips tänker ändå att vi ska försöka blidka alla målgrupper, såväl nischade som breda, generella demografer. Så detta är till dig som har en större tomt, en villa, stuga, whatever!

Har du någonsin funderat på att expandera din bostadsyta? Har du gröna fingrar eller har gått i tankarna att kanske börja sköta växter i en lite större skala än att bara vattna de där trista blommorna som pryder fönsterkarmen? Vill du ha ett kompletterande rum som kan funka både som altan, myshörna och växthus? Och som dessutom ser snyggt ut och ger en fin, exklusiv touch till ditt boende? Då kan vi varmt rekommendera orangeri, en ganska specialiserad form av växthus för oss i kallare breddgrader. Orangeri är nämligen en lite finare, robustare form av växthus vars huvudfunktion är att hysa växter och frukter som egentligen passar i varmare klimat, men som ändå kan överleva i konstlade miljöer, typ apelsiner och citrusväxter, till exempel.

Byggkompaniet i Mölndal har en speciell expertis inom detta området. Deras huvudfokus är visserligen uterum, men de är riktiga fenor på vinterträdgårdar också – vilket är passande, då orangerier är mer eller mindre synonymt med just vinterträdgårdar. Med över 20 års erfarenhet inom industrin så vet Byggkompaniet precis vad som behövs för att bygga ett perfekt orangeri. Tvekar du så finns det alltid ett showroom fullt med referenser, både online och i deras lokaler i Mölndal, precis utanför Göteborg.

Så missa inte att ta kontakt med Byggkompaniet om du eftersöker någon som kan sina saker gällande uterum, vinterträdgårdar och orangerier!


Comments are closed.