Monty.se

Monty.se

Första webbsajten att figurera på denna informationsblogg som ett generellt webtips är Monty.se, en cykelbutik som erbjuder lösningar för alla som söker högkvalitativa cyklar, vare sig det handlar om trehjulingar, elcyklar, fyrhjulingar, handikappcyklar eller stadsanpassade dito.

Det kanske inte är säsong för att tipsa om en webbutik som handlar om cyklar nu när vintern är på gång och höstkylan precis satt in, men detta är ett så kallat “evergreen”-tips som är aktuellt året runt. Monty är idag ett aktat namn inom cykelvärlden och har sedan svenska onlinestarten 2011 erbjudit ett proffsigt och helgjutet alternativ till cyklister runtom i Sverige.

Montys bana började först 1983 då Pere Pi, en världsomnämnd motorcross- och trialförare kände att det behövdes ett större och mer kvalitativt utbud av trialcyklar på marknaden. Han kombinerade då sin 25-åriga erfarenhet som designer av motorcyklar med sin professionella kunskap om trial och cykling överlag och grundade Monty. Det var starten på något som först endast handlade om cyklar på tävlingsnivå, men som sedan utvecklades till en näringsverksamhet som ämnade till att fostra ett cyklingintresse för alla, och Monty är idag ett av de främsta märkena när det kommer till pensionärscyklar. Inte dumt när man tänker på att Pere egentligen hade sin son Ots intresse i tankarna när han skapade sin första, anpassade trialcykel!

Med andra ord – är du hängiven cyklist eller funderar på att antingen uppgradera eller starta om cyklandet på nytt; ta en titt på Monty.se! De har ett gediget sortiment och utbudet matchar nog de flesta målgrupper, från den dedikerade supercyklaren till den glada pensionären. Tusentals kunder kan inte ha fel – Monty är lika med kvalité!


Comments are closed.