Joboffice – Funktionsrikt och flexibelt kassasystem

Joboffice – Funktionsrikt och flexibelt kassasystem

Ett kassaregister med låga kostnader ger bättre ekonomi. JobOffice Kassa är ett modernt och enkelt kassasystem med massor av appar för just din bransch som du själv kan lägga till i programmet. Med automatiska uppdateringar och online säkerhetskopior i molnet kan du alltid vara säker på att JobOffice Kassa uppfyller myndigheternas krav på säkerhet och kontroll.

Då var det dags att se efter vad för olika lösningar som finns för att kunna ha kollen på företagets ekonomi, det ska vara enkelt, spara tid, och nästan viktigast av allt; skötas på rätt sätt så myndigheterna inte ringer i onödan =)

Med JobOffice kan du enkelt använda din egen dator tillsammans med en kvittoskrivare, så man slipper dyra inköp av anpassade maskiner eller långa leasingavtal. Med integrationen bokförs din försäljning direkt i e-conomic och du kan samtidigt samköra lagerartiklar, försäljningspriser, kunder och dagsavslut – allt bokförs automatiskt. Du kan dessutom dra ut omsättningsrapporter på dina kunder och artiklar direkt i e-conomic.

JobOffice största USP (Unique Selling Point) är att låta de sköta det som de gör allra bäst, nämligen kassasystem, och låta de som är bäst på lager och redovisning sköta den delen. Alltså behöver du ett affärssystem, litet eller stort, om du vill ha koll på ditt lager, kunna lämna följesedel i butiken som faktureras vid ett senare tillfälle i affärssystemet med flera funktioner som en integration innebär.
Det är ett avancerat system som går att forma precis efter sina egna önskemål kring vad som behöver vara integrerat för just sina specifika användningsområden. Nedan ser du de integrationer som finns mot olika affärssystem, som du lägger till som ett tillägg inne i programmet.

Visma Administration

Med integration mot Visma Administration får du:

 • Alla kunder, artiklar och priser överförda till kassan.
 • Möjlighet att kunna skapa nya artiklar i kassan som i realtid läggs in och sparas i Visma.
 • Möjlighet i kassan att välja betalsätt faktura, märka leveransen och göra ID kontroll samt skriva ut följesedlar. En order per följesedel skapas i Visma för senare fakturering.
 • Kunna hämta upp en tidigare lagt order i Visma för en viss kund och betala med valfritt betalsätt. Det går även att betala mot faktura på nytt varvid en ny order skapas i Visma och följesedlar skriv ut.
 • Kunna märka all försäljning mot en specifik resultatenhet.
 • Skapa en faktura av alla kontantkvitton efter utskrift av z-dagsrapport efter dagens slut.

Med en integration mot Visma Administration 500, 100 eller 2000 förenklar du vardagen och kan koncentrera dig på att sälja och göra det du är bäst på. JobOffice Sync Center hämtar information från Visma och lagersaldon, ändringar eller nya varor du skapar i JobOffice uppdateras i Visma i realtid! Kassarapporten läggs in i Visma vid dagsavslut och du behöver inte längre stansa den.

e-conomic

Med integration mot e-conomic får du:

 • Alla kunder, artiklar och priser överförda till kassan.
 • Möjlighet i kassan att välja betalsätt faktura, märka leveransen och göra ID kontroll samt skriva ut följesedlar. En order per följesedel skapas i e-conomic för senare fakturering.
 • Skapa en faktura av alla kontantkvitton efter utskrift av z-dagsrapport efter dagens slut.

Med en integration mot E-conomic ekonomisystem förenklar du vardagen och kan koncentrera dig på att sälja och göra det du är bäst på. Låt JobOffice Sync Center se till att alla varor är lika i båda systemen. Kassarapporten skickas enkelt över till E-conomic som en faktura vid dagens slut med en knapptryckning.
Så vad sägs om att förenkla vardagen och koncentrera dig på det din affärsidé från början gick ut på? JobOffice ser till all samtliga varor är lika i både ditt e-conomic system och kassasystem. I ditt avtal ingår:

 • Support
 • Integrationen med e-conomic
 • Online backup
 • Import – och export till Excel
 • Uppdateringar
 • Arkivering och lagring av data
 • Information om hur du registrerar din kassa hos skatteverket

 

Så tummen upp för  JobOffice – ett komplett system som passar alla företag som behöver ett kassasystem!


Comments are closed.