Fixer.nu

Fixer.nu

För den som behöver taktvätt i Göteborg med omnejd så kommer här nästa glödheta tips från oss på webtips.nu! Fixer.nu är ett företag som hjälper fastighetsägare runtom i Västra Götaland och har en imponerande meritlista att luta sig mot.

Vare sig du är privatperson, fastighetsägare, mäklare, förvaltare eller del av en kommunal inrättning så har du säkert stött på problem när det kommer till din/a fastighet/er. Taket och/eller fasaden behöver tvättas eller målas, lokalerna behöver städas, stuprännorna rensas. Oftast går det att fixa på egen hand, men tar lång tid och suger ut både lust och resurser – och kan i värsta fall få ett dåligt utfall i slutändan. Oftare än sällan är det professionell hjälp som krävs, och det kan vara svårt att finna idag, med flera oseriösa företag som figurerar i nyheterna för jämnan.

För att illustrera varför det är så viktigt med en personlig och pålitlig firma när det kommer till sådana här ärenden – jag kan bjuda på en personlig upplevelse: när vi behövde tvätta taket efter en riktigt ruskig hösttermin så anlitade jag ett ganska anonymt men billigt företag för att lösa det. De verkade seriösa och kom relativt snabbt och utförde arbetet. Jag tyckte vid själva mötet att de var ganska dryga, men tänkte inte så mycket. Däremot tänkte jag väldigt mycket på hur de hade betett sig när de väl var klara, hade avlägsnat sig, skickat en saftig faktura, allt efter att jag upptäckt att de knappt hade gjort någonting på taket. Jag var alldeles bestört! Sedan dess har jag varit mycket mer selektiv kring serviceföretag.

Med Fixer blir det ett minne blott för dig som är belägen i Västra Götaland! Fixer erbjuder en helhetslösning för rengöring av fastigheter och skräddarsyr varje paket och erbjudande beroende på kundens krav och förutsättningar samt fastighetens tillstånd. Ett trygg, kvalitativt och miljömedvetet val då Fixer har fått flera priser för sitt arbete och har de nödvändiga certifikaten för att intyga deras miljötänk och kredibilitet.

Fixers gedigna erfarenhet och imponerande meritlista gör dem till en självklar kandidat inför varje fastighetsrengöringsarbete, och har en ekonomisk fördel i ROT-avdraget. Behöver du med andra ord rengöra din fastighet och behöver en pålitlig och effektiv lösning på dina problem, sök dig till Fixer!


Comments are closed.